De Auto van HuBeisuny en Machinesco., Ltd

Vervaardig de Aanhangwagen van de Brandstoftanker, Bitumentanker, Chemische Tanker, Slepen, Mixervrachtwagen, Kraan Opgezette Vrachtwagen, en allerlei semi aanhangwagen en vrachtwagen, materiaal.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Bedrijfnieuws
Thuis

Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd certificaten
China Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd certificaten
Vervaardigd Nice. De hoop blijven samenwerken en kan dezelfde of betere kwaliteit van het product verstrekken. Natuurlijk, de meer aangewezen prijs.

—— Muhammad Ali

Het goede werken, Goede mensen.

—— Chukwuemeka Duru

Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd
Fabriek Kantoor Bedrijfcertificaat technisch leden Vrachtwagenchassis Dump Truck Tankwagen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SUNY
Aantal werknemers : 50~55
Jaarlijkse omzet : >10 million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

De Auto van Hubeisuny en Machinesco., Ltd zijn een professioneel bedrijf dat in verschillende soorten speciale voertuigen, aanhangwagens, bouwmachines en luchthaven speciale bijbehorende apparatuur behandelt. Het wordt goedgekeurd door Commerciële van China afdelingen en met de kwalificatie van onafhankelijke rechtspersoon en onafhankelijke de invoer & de uitvoerrechten.

 

Het is de belangrijke strategische partner voor vele beroemde speciale voertuigfabrikanten in China. Het belangrijkste product bereikt aan meer dan 300 types in 20 reeksen. Wij bevestigen het principe-de kwaliteit eerst, veiligheid eerst, aandacht aan details en houdt de belofte om de binnenlandse markt te ontwikkelen en ook in het buitenland krachtig.

 

Nu de handelsschaal van het bedrijf die snel groeien. Wij houden de klantenvraag als richting en klanten bevredigend als doel. Wij kregen groot steun en vertrouwen over de hele wereld van klanten door onze kwaliteitsgoederen, beroeps en dienst en uitstekende reputatie. Ondertussen, zullen wij meer ononderbroken inspanning bij de innovatie leveren gestadig te vorderen.

 

Wij behandelen de technologie als kern, de kwaliteit als leven, de klant als god en verstrekken hoogste het kosten-prestaties product en uiterst nauwgezette pre-sale/na de verkoopdienst om alle klanten terug te koppelen.

 

Wij hopen oprecht wij met wapens kunnen lopen die met u worden verbonden eciprocity en wederzijds voordeel samen te brengen!

Contactgegevens
Hubei Suny Automobile And Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Zenger

Tel.: +86-13707175765

Fax: 86-027-86709802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons